1520 Consulting

Wat Wij Doen

1520 Consulting houd het volgende in; concept ontwikkeling, marketing, het ontwikkelen van strategieën en het vinden van oplossingen voor individuele problemen. Onze consulting activiteiten zijn vooral gericht op het MKB. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Bedrijven te helpen millennials te begrijpen, te bereiken en te winnen.
  • Bedrijven te helpen met hun activiteiten in en tussen Nederland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.
  • Concept ontwikkeling.

Millennials

De focus op millennials loopt als een rode draad door 1520.  Wij gebruiken de term “millennials” op een psychografische manier, en focussen ons daarom op een geesteshouding in plaats van een leeftijdsgroep. Ook al zijn de meeste millennials geboren in de jaren 80 en 90, heeft de mindset die hun uitmaakt zich ook ver buiten deze generatie verspreid. Verder zijn millennials ook de belangrijkste taste makers en trend setters, wat hun een gateway doelgroep maakt.

Wij helpen u en uw bedrijf bij het begrijpen, bereiken en werven van millennials, als klanten en als werknemers.

Millennials kunnen niet bereikt worden met homogene, niet-authentieke communicatie of door het gebruiken van style-cues en trefwoorden. Om ze te bereiken moet je hun taal en hun manier van leven en denken begrijpen. Authenticiteit, aspiratie en een gevoel voor aanhoudende coolness vormen het centrum van de millennial mindset en zijn daarom de basis waarvan uit je moet werken. Dit betekent dat het razend moderniseren van een bedrijf vaak niet nodig is en soms ook beschadigend kan zijn. Individuele bedrijven hebben individuele oplossingen nodig.

Wij helpen u bij het vinden van de juiste touchpoints en laten u zien hoe u deze kunt gebruiken om uw bedrijf aantrekkelijker te maken voor millennials.

NL – DE – CH – AT

Vanwege onze achtergrond zijn wij op een unieke manier geschikt om bedrijven te helpen bij hun activiteiten in en tussen Nederland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Wij kunnen u helpen bij het oplossen van problemen die uw bedrijf in deze context kan tegenkomen, van marketing, distributie en uitbreiding tot culturele vraagstukken.

Concept Ontwikkeling

Wij ontwikkelen deel-concepten en complete concepten, primair voor bedrijven en projectontwikkelaars uit de horeca/hotellerie en verwante industrieën.  Dit komt in verschillende vormen en maten en houdt het volgende in; helpen bij het plannen van uw aanbod en uw positionering, bij het vinden van een stijl of bij het verzinnen van een business concept van begin af aan. Als gewenst werken wij samen met grafische design bureaus om complete visuele identiteiten te ontwerpen die het concept helemaal afronden.