1520 Hotels

Over 1520 Hotels

1520 Hotels zijn kleine, knusse hotels die kwaliteitsaccommodatie voor moderne, urbane consumenten met 'millennial mindset' aanbieden. Door de combinatie van traditionele levels van dienstverlening met moderne technologie en tijdloos design, creëren 1520 Hotels een laagdrempelige, interculturele omgeving met een warme en aanhoudend coole sfeer.  De hotels (samen met de andere diensten van 1520) vormen een ecosysteem voor de doelgroep en overschrijden demografische lijnen en de scheiding tussen vakantie- en zakenreizigers.

1520 Hotels zijn geïnspireerd door berghutten, grand hotels, koffiebars en urbane cultuur - zij hebben evenveel te maken met rode tapijten en zachte hoofdkussens als met hip-hop en andere jeugdculturen.  Ze zijn modern, maar niet koud en minimalistisch – en helemaal niet afschrikkend. De hotels zijn tijdloods en aanhoudend cool. Ze zijn een plek waar mensen van verschillende generaties en achtergronden met elkaar werken en de sfeer samen vormgeven. De hotels zijn in touch met hun omgeving en even goed thuis in steden als in goed bezochte landelijke trekpleisters.

Wij zijn momenteel op zoek naar locaties, partners en investeerders. Graag horen wij van u als u denkt dat u ons hierbij kunt helpen.