1520 Matrimony

Wat Wij Doen

Met 1520 Matrimony helpen wij jou om jouw bruiloft extra special en bij jouw passend te maken – wat je ook wil, of het nou een sprookjesbruiloft, een intieme garden party, een vintagejaarmarkt, een goth feest, een maskerade, een LAN-party, of een mix van alles, of iets heel anders is – you get the picture.

Het plannen van een bruiloft houdt in dat je veel beslissingen moet maken en het regelen van veel kleine dingen. Met onze hulp help heb jij meer tijd om je te focussen op al de leuke dingen – zoals taarten proeven – terwijl wij ons met de details bezig houden. Wij coördineren alles om ervoor te zorgen dat jouw bruiloft precies zo wordt als jij het wil, vanaf maanden voor de bruiloft tot op de dag van de bruiloft.

Na een kennismakingsgesprek maken wij samen een afspraak om alle details door te gaan en samen het concept voor jouw bruiloft op te stellen, welk als blueprint voor de planning gaat dienen. Daarna helpen wij jouw met budgeteren, de uitnodigingen, het vinden van een locatie, het uitkiezen van een cateraar, het uitkiezen van bloemen, decoraties en entertainment, en meer.

1520 Matrimony biedt A-Z wedding planning aan, maar je kunt ons ook maar delen van je bruiloft laten regelen.

Onze diensten kunnen het volgende inhouden:

  • Het creëren en uitvoeren van een bruiloft thema en design.
  • Het vinden van passende locaties voor de bruiloft en de party.
  • Het vinden van leveranciers.
  • Budget management.
  • Het coördineren op de dag van de bruiloft.

Kosten

Omdat elke bruiloft anders is stellen wij individuele offertes op voor onze diensten (zonder de kosten voor de bruiloft zelf, zoals het eten en de locatie), gebaseerd op jouw wensen. Vergeet niet dat een bruiloft niet duur moet zijn om leuk te zijn. Wij kunnen ook met kleine budgets werken.