1520 Veggilicious

Wat Wij doen

Met Veggilicious adviseren wij restaurants over de toevoeging van aantrekkelijke vegetarische (en veganistische) gerechten aan hun huidig aanbod. Veel restaurants hebben vegetarische gerechten op hun menukaart, maar vaak passen deze niet bij de rest van de menukaart en vallen terug op oude clichés - iets waar vegetariërs geen interesse meer in hebben.

Wij helpen u vegetarische gerechten te creëren die bij uw huidig concept en uw huidige menukaart passen (dit betekent minder extra werk en kosten), en voorzien u van handige tips die u erbij helpen ook in toekomst aantrekkelijk vegetarische opties te creëren.

Waarom vegetarisch?

Het aantal vegetariërs is groter dan u denkt – in Nederland zijn het er rond 800.000 , dus rond 4,7%, in Gelderland zelfs 11% - en stijgend. Omdat vegetariërs een groeiende doelgroep zijn wordt ook de kans steeds groter dat een groep potentiele klanten, zoals families of een groep van vrienden, vegetarische leden hebben, welke de vraag van deze groepen beïnvloeden. De afwezigheid van aantrekkelijke vegetarische opties op uw menukaart wordt daarom toenemend een uitsluitingscriterium voor potentiele klanten.

Hoe werkt het?

Wij evalueren uw huidige menukaart en uw werkwijzen in de keuken (als mogelijk door een bezoek aan uw restaurant) en op basis daarvan voorzien wij u van recepten en richtlijnen voor uw vegetarisch aanbod.

Als u uw menukaart regelmatig aanpast en zich niet bezig wilt houden met vegetariërs helpen wij u ook graag met toekomstige seizoensgerichte aanpassingen, voor een lagere prijs.

Kosten

We stellen altijd individuele offertes op gebaseerd op uw wensen. Om u een idee te geven:

De eerste consult begint bij € 390,00 (excl. BTW) en houdt in een evaluatie van de huidige situatie en oplossingen in de vorm van richtlijnen en 2-3 recepten. Bezoeken aan het restaurant zijn inbegrepen tot een bepaalde afstand.

Toekomstige aanvullingen of veranderingen (bijv. in verband meet een seizoensgerichte keuken of feestdagen) houden 2-3 recepten in en kosten € 130,00 (excl. BTW) per keer.