Bike Kopie (1).jpg
home-office-336377.jpg
07.jpg
concert-768722_1920.jpg
market-601573_1920.jpg
room-597166_1920 (1).jpg

We Are 1520

Wij zijn 1520 (zeg fifteen twenty), een jong bedrijf uit Apeldoorn.

Wij zijn 1520 begonnen om al onze interesses – horeca & hotellerie,  consulting en concept ontwikkeling, wedding planning en event management – te combineren en onder te brengen in een bedrijf.

Al onze activiteiten zijn verbonden door de manier waarop wij denken, praten en werken. Wij zijn gevormd door onze internationale achtergronden (een Zwitser, een Duitse, allebei een beetje Nederlands), onze diverse educatie, onze families en hun bedrijven en door urbane jeugd culturen. ‘1520’ is daarom ook afgeleid van ‘1520 Sedgwick Avenue’, een appartement gebouw in de Bronx, New York City, dat bekend staat als de geboorteplek van Hip Hop.

Je zou kunnen zeggen dat wij typische millennials zijn, als millennials zoiets ooit zouden toegeven. In ieder geval hebben wij geleerd dat onze manier van dingen doen vaak andere millennials, en mensen van andere generaties die met een open mind door het leven gaan (waarvan er trouwens heel veel zijn), aanspreekt.

Dus, als je geen zin meer hebt in flauwe of oubollige events, bruiloften en horeca bedrijven, ben je misschien op zoek naar wat wij aanbieden. Of misschien heb je een bedrijf en wil je meer millenials bereiken – daarbij kunnen wij ook helpen. Blijf scrollen en misschien vindt je waar je naar op zoek bent.

One Love.

home-office-336377.jpg

1520 Consulting


"Difficult takes a day, impossible takes a week."~Jay Z

1520 Consulting


"Difficult takes a day, impossible takes a week."~Jay Z

1520 Consulting

Wat Wij Doen

1520 Consulting houd het volgende in; concept ontwikkeling, marketing, het ontwikkelen van strategieën en het vinden van oplossingen voor individuele problemen. Onze consulting activiteiten zijn vooral gericht op het MKB. Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Bedrijven te helpen millennials te begrijpen, te bereiken en te winnen.
 • Bedrijven te helpen met hun activiteiten in en tussen Nederland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.
 • Concept ontwikkeling.

Millennials

De focus op millennials loopt als een rode draad door 1520.  Wij gebruiken de term “millennials” op een psychografische manier, en focussen ons daarom op een geesteshouding in plaats van een leeftijdsgroep. Ook al zijn de meeste millennials geboren in de jaren 80 en 90, heeft de mindset die hun uitmaakt zich ook ver buiten deze generatie verspreid. Verder zijn millennials ook de belangrijkste taste makers en trend setters, wat hun een gateway doelgroep maakt.

Wij helpen u en uw bedrijf bij het begrijpen, bereiken en werven van millennials, als klanten en als werknemers.

Millennials kunnen niet bereikt worden met homogene, niet-authentieke communicatie of door het gebruiken van style-cues en trefwoorden. Om ze te bereiken moet je hun taal en hun manier van leven en denken begrijpen. Authenticiteit, aspiratie en een gevoel voor aanhoudende coolness vormen het centrum van de millennial mindset en zijn daarom de basis waarvan uit je moet werken. Dit betekent dat het razend moderniseren van een bedrijf vaak niet nodig is en soms ook beschadigend kan zijn. Individuele bedrijven hebben individuele oplossingen nodig.

Wij helpen u bij het vinden van de juiste touchpoints en laten u zien hoe u deze kunt gebruiken om uw bedrijf aantrekkelijker te maken voor millennials.

NL – DE – CH – AT

Vanwege onze achtergrond zijn wij op een unieke manier geschikt om bedrijven te helpen bij hun activiteiten in en tussen Nederland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Wij kunnen u helpen bij het oplossen van problemen die uw bedrijf in deze context kan tegenkomen, van marketing, distributie en uitbreiding tot culturele vraagstukken.

Concept Ontwikkeling

Wij ontwikkelen deel-concepten en complete concepten, primair voor bedrijven en projectontwikkelaars uit de horeca/hotellerie en verwante industrieën.  Dit komt in verschillende vormen en maten en houdt het volgende in; helpen bij het plannen van uw aanbod en uw positionering, bij het vinden van een stijl of bij het verzinnen van een business concept van begin af aan. Als gewenst werken wij samen met grafische design bureaus om complete visuele identiteiten te ontwerpen die het concept helemaal afronden.

07.jpg

1520 Matrimony


"One good girl is worth a thousand bitches."~Kanye West

1520 Matrimony


"One good girl is worth a thousand bitches."~Kanye West

1520 Matrimony

Wat Wij Doen

Met 1520 Matrimony helpen wij jou om jouw bruiloft extra special en bij jouw passend te maken – wat je ook wil, of het nou een sprookjesbruiloft, een intieme garden party, een vintagejaarmarkt, een goth feest, een maskerade, een LAN-party, of een mix van alles, of iets heel anders is – you get the picture.

Het plannen van een bruiloft houdt in dat je veel beslissingen moet maken en het regelen van veel kleine dingen. Met onze hulp help heb jij meer tijd om je te focussen op al de leuke dingen – zoals taarten proeven – terwijl wij ons met de details bezig houden. Wij coördineren alles om ervoor te zorgen dat jouw bruiloft precies zo wordt als jij het wil, vanaf maanden voor de bruiloft tot op de dag van de bruiloft.

Na een kennismakingsgesprek maken wij samen een afspraak om alle details door te gaan en samen het concept voor jouw bruiloft op te stellen, welk als blueprint voor de planning gaat dienen. Daarna helpen wij jouw met budgeteren, de uitnodigingen, het vinden van een locatie, het uitkiezen van een cateraar, het uitkiezen van bloemen, decoraties en entertainment, en meer.

1520 Matrimony biedt A-Z wedding planning aan, maar je kunt ons ook maar delen van je bruiloft laten regelen.

Onze diensten kunnen het volgende inhouden:

 • Het creëren en uitvoeren van een bruiloft thema en design.
 • Het vinden van passende locaties voor de bruiloft en de party.
 • Het vinden van leveranciers.
 • Budget management.
 • Het coördineren op de dag van de bruiloft.

Kosten

Omdat elke bruiloft anders is stellen wij individuele offertes op voor onze diensten (zonder de kosten voor de bruiloft zelf, zoals het eten en de locatie), gebaseerd op jouw wensen. Vergeet niet dat een bruiloft niet duur moet zijn om leuk te zijn. Wij kunnen ook met kleine budgets werken.

concert-768722_1920.jpg

1520 Events


"But I'm doing alright,
'cause I think I just had the best night of my life."~Good Charlotte

1520 Events


"But I'm doing alright,
'cause I think I just had the best night of my life."~Good Charlotte

1520 Events

Wat wij doen

Wij plannen events voor particulieren, bedrijven, openbare instellingen en zelfs gemeentes. Als consultants en coördinatoren helpen wij u fantastische events te creëren welke het herhalen waard zijn.

Of u nou een bedrijfsfeestje, een zomer festival, een verjaardag- of kerstfeestje wil, of u nou een groot of klein feestje wil, wij helpen u bij het vinden van een stijl, bij het vinden en selecteren van leveranciers en entertainment en bij de marketing.

Wij werken zelfstandig of in samenwerking met uw interne event afdeling.

Onze diensten kunnen het volgende inhouden:

 • Het vinden van een thema en stijl.
 • Het vinden van decoratie.
 • Het vinden van leveranciers, entertainment en locatie.
 • Het opzetten van marketing campagnes (met partners).
 • Budget management en financiering tips.
 • Het coördineren van events.

Wij kunnen ook alleen individuele taken voor u uitvoeren.

Kosten

Omdat ons aanbod divers is en wij veel verschillende soorten events organiseren is het niet mogelijk een vaste prijs te noemen. Wij stellen individuele offertes op, gebaseerd op uw wensen.

Natuurlijk moet een event niet duur zijn om cool te zijn. Wij kunnen ook met kleine budgets werken.

market-601573_1920.jpg

1520 Veggilicious


"She's a sweet loving, sweet talking, lovable vegan and that's alright."~NOFX

1520 Veggilicious


"She's a sweet loving, sweet talking, lovable vegan and that's alright."~NOFX

1520 Veggilicious

Wat Wij doen

Met Veggilicious adviseren wij restaurants over de toevoeging van aantrekkelijke vegetarische (en veganistische) gerechten aan hun huidig aanbod. Veel restaurants hebben vegetarische gerechten op hun menukaart, maar vaak passen deze niet bij de rest van de menukaart en vallen terug op oude clichés - iets waar vegetariërs geen interesse meer in hebben.

Wij helpen u vegetarische gerechten te creëren die bij uw huidig concept en uw huidige menukaart passen (dit betekent minder extra werk en kosten), en voorzien u van handige tips die u erbij helpen ook in toekomst aantrekkelijk vegetarische opties te creëren.

Waarom vegetarisch?

Het aantal vegetariërs is groter dan u denkt – in Nederland zijn het er rond 800.000 , dus rond 4,7%, in Gelderland zelfs 11% - en stijgend. Omdat vegetariërs een groeiende doelgroep zijn wordt ook de kans steeds groter dat een groep potentiele klanten, zoals families of een groep van vrienden, vegetarische leden hebben, welke de vraag van deze groepen beïnvloeden. De afwezigheid van aantrekkelijke vegetarische opties op uw menukaart wordt daarom toenemend een uitsluitingscriterium voor potentiele klanten.

Hoe werkt het?

Wij evalueren uw huidige menukaart en uw werkwijzen in de keuken (als mogelijk door een bezoek aan uw restaurant) en op basis daarvan voorzien wij u van recepten en richtlijnen voor uw vegetarisch aanbod.

Als u uw menukaart regelmatig aanpast en zich niet bezig wilt houden met vegetariërs helpen wij u ook graag met toekomstige seizoensgerichte aanpassingen, voor een lagere prijs.

Kosten

We stellen altijd individuele offertes op gebaseerd op uw wensen. Om u een idee te geven:

De eerste consult begint bij € 390,00 (excl. BTW) en houdt in een evaluatie van de huidige situatie en oplossingen in de vorm van richtlijnen en 2-3 recepten. Bezoeken aan het restaurant zijn inbegrepen tot een bepaalde afstand.

Toekomstige aanvullingen of veranderingen (bijv. in verband meet een seizoensgerichte keuken of feestdagen) houden 2-3 recepten in en kosten € 130,00 (excl. BTW) per keer.

room-597166_1920 (1).jpg

1520 Hotels


"I'm talkin' good dudes, good vibes and some good food."~Fabolous

1520 Hotels


"I'm talkin' good dudes, good vibes and some good food."~Fabolous

1520 Hotels

Over 1520 Hotels

1520 Hotels zijn kleine, knusse hotels die kwaliteitsaccommodatie voor moderne, urbane consumenten met 'millennial mindset' aanbieden. Door de combinatie van traditionele levels van dienstverlening met moderne technologie en tijdloos design, creëren 1520 Hotels een laagdrempelige, interculturele omgeving met een warme en aanhoudend coole sfeer.  De hotels (samen met de andere diensten van 1520) vormen een ecosysteem voor de doelgroep en overschrijden demografische lijnen en de scheiding tussen vakantie- en zakenreizigers.

1520 Hotels zijn geïnspireerd door berghutten, grand hotels, koffiebars en urbane cultuur - zij hebben evenveel te maken met rode tapijten en zachte hoofdkussens als met hip-hop en andere jeugdculturen.  Ze zijn modern, maar niet koud en minimalistisch – en helemaal niet afschrikkend. De hotels zijn tijdloods en aanhoudend cool. Ze zijn een plek waar mensen van verschillende generaties en achtergronden met elkaar werken en de sfeer samen vormgeven. De hotels zijn in touch met hun omgeving en even goed thuis in steden als in goed bezochte landelijke trekpleisters.

Wij zijn momenteel op zoek naar locaties, partners en investeerders. Graag horen wij van u als u denkt dat u ons hierbij kunt helpen.