We Are 1520

Wij zijn 1520 (zeg fifteen twenty), een jong bedrijf uit Apeldoorn.

1520 draait om millennials. Wij zijn 1520 begonnen om al onze interesses – marketing, branding, consulting en concept ontwikkeling, event management, horeca en hotelleri – onder te brengen in een bedrijfje en om onze unieke talenten in deze bereiken toe te passen. In de praktijk betekent dit dat wij onder twee namen ageren: '1520 Consulting' is gefocusseerd op millennial marketing en branding, events, concepten en strategiën, terwijl '1520 Veggilicious' er op gespecialiseerd is restaurants erbij te helpen aantrekkelijke vegetarische en veganistische gerechten aan hun huidig aanbod toe te voegen. 

Al onze activiteiten zijn verbonden door de manier waarop wij denken, praten en werken. Wij zijn gevormd door onze internationale achtergronden (een Zwitser, een Duitse, allebei een beetje Nederlands), onze diverse educatie, onze families en vrienden, hun bedrijven en door urbane jeugd culturen. ‘1520’ is daarom ook afgeleid van ‘1520 Sedgwick Avenue’, een appartement gebouw in de Bronx, New York City, dat bekend staat als de geboorteplek van Hip Hop.

Je zou kunnen zeggen dat wij typische millennials zijn, als millennials zoiets ooit zouden toegeven. In ieder geval hebben wij geleerd dat onze manier van dingen doen vaak andere millennials, en mensen van andere generaties die met een open mind door het leven gaan (waarvan er trouwens heel veel zijn), aanspreekt.

Dus, als je geen zin meer hebt in flauwe of oubollige events en horeca bedrijven, ben je misschien op zoek naar wat wij aanbieden. Of misschien heb je een bedrijf en wil je meer millenials bereiken, of een restaurant dat zijn vegetarisch aanbod wil vernieuwen of uitbreiden – daarbij kunnen wij ook helpen. Blijf scrollen en misschien vindt je waar je naar op zoek bent.

Als je vragen hebt horen wij graag van jou! 

Team 1520 in action.

A post shared by 1520 (@weare1520) on