We Are 1520

Wij zijn 1520 (zeg fifteen twenty), een jong bedrijf uit Apeldoorn.

Wij zijn 1520 begonnen om al onze interesses – horeca & hotellerie,  consulting en concept ontwikkeling, wedding planning en event management – te combineren en onder te brengen in een bedrijf.

Al onze activiteiten zijn verbonden door de manier waarop wij denken, praten en werken. Wij zijn gevormd door onze internationale achtergronden (een Zwitser, een Duitse, allebei een beetje Nederlands), onze diverse educatie, onze families en hun bedrijven en door urbane jeugd culturen. ‘1520’ is daarom ook afgeleid van ‘1520 Sedgwick Avenue’, een appartement gebouw in de Bronx, New York City, dat bekend staat als de geboorteplek van Hip Hop.

Je zou kunnen zeggen dat wij typische millennials zijn, als millennials zoiets ooit zouden toegeven. In ieder geval hebben wij geleerd dat onze manier van dingen doen vaak andere millennials, en mensen van andere generaties die met een open mind door het leven gaan (waarvan er trouwens heel veel zijn), aanspreekt.

Dus, als je geen zin meer hebt in flauwe of oubollige events, bruiloften en horeca bedrijven, ben je misschien op zoek naar wat wij aanbieden. Of misschien heb je een bedrijf en wil je meer millenials bereiken – daarbij kunnen wij ook helpen. Blijf scrollen en misschien vindt je waar je naar op zoek bent.

One Love.