1520 Consulting

Wat Wij Doen

1520 Consulting houd het volgende in; concept ontwikkeling, marketing, het ontwikkelen van strategieën, het vinden van oplossingen voor individuele problemen en event management. Onze event management activiteiten zijn gericht op particulieren, bedrijven, openbare instellingen en zelfs gemeentes, terwijl onze andere consulting activiteiten vooral gericht zijn op bedrijven. 

Millennials

De focus op millennials loopt als een rode draad door 1520. Wij gebruiken de term “millennials” op een psychografische manier, en focussen ons daarom op een geesteshouding in plaats van een leeftijdsgroep. Ook al zijn de meeste millennials geboren in de jaren 80 en 90, heeft de mindset die hun uitmaakt zich ook ver buiten deze generatie verspreid. Verder zijn millennials ook de belangrijkste taste makers en trend setters, wat hun een gateway doelgroep maakt.

Wij helpen jou en jouw bedrijf bij het begrijpen, bereiken en werven van millennials, als klanten en als werknemers.

Millennials kunnen niet bereikt worden met homogene, niet-authentieke communicatie of door het gebruiken van style-cues en trefwoorden. Om ze te bereiken moet je hun taal en hun manier van leven en denken begrijpen. Authenticiteit, aspiratie en een gevoel voor aanhoudende coolness vormen het centrum van de millennial mindset en zijn daarom de basis waarvan uit je moet werken. Dit betekent dat het razend moderniseren van een bedrijf vaak niet nodig is en soms ook beschadigend kan zijn. Individuele bedrijven hebben individuele oplossingen nodig.

Wij helpen jou bij het vinden van de juiste touchpoints en laten jou zien hoe jij deze kunt gebruiken om jouw bedrijf aantrekkelijker te maken voor millennials.

Concept Ontwikkeling

Wij ontwikkelen deel-concepten en complete concepten, primair voor bedrijven en projectontwikkelaars uit de horeca/hotellerie en verwante industrieën.  Dit komt in verschillende vormen en maten en houdt het volgende in; helpen bij het plannen van jouw aanbod en uw positionering, bij het vinden van een stijl of bij het verzinnen van een business concept van begin af aan. Wij werken samen met partners - grafische design bureaus, fotografen, architekten enz. - om het best mogelike resultaat te bereiken.

Events

Wij plannen events voor particulieren, bedrijven, openbare instellingen en zelfs gemeentes. Als consultants en coördinatoren helpen wij jou fantastische events te creëren welke het herhalen waard zijn.

Of jij nou een bedrijfsfeestje, een zomer festival, een verjaardagsfeestje, kerstfeestje of zelfs een bruiloft wil, of jij nou een groot of klein feestje wil, wij helpen jou bij het vinden van een stijl, bij het vinden en selecteren van leveranciers en entertainment en bij de marketing. Ons doel is het events te organiseren die individueel aan jouw wensen aangepast zijn – of het nou een sprookjesbruiloft, een intieme garden party, een vintagejaarmarkt, een goth feest, een maskerade, een LAN-party, of een mix van alles, of iets heel anders is – you get the picture.

Wij werken zelfstandig of in samenwerking met jouw interne event afdeling.

Klein budget? Wij maken er iets leuks van.