1520 Veggilicious

Wat Wij doen

Met Veggilicious adviseren wij restaurants over de toevoeging van aantrekkelijke vegetarische (en veganistische) gerechten aan hun huidig aanbod. Veel restaurants hebben vegetarische gerechten op hun menukaart, maar vaak passen deze niet bij de rest van de menukaart en vallen terug op oude clichés - iets waar vegetariërs geen interesse meer in hebben.

Wij helpen jou vegetarische gerechten te creëren die bij jouw huidig concept en jouw huidige menukaart passen (dit betekent minder extra werk en kosten), en voorzien u van handige tips die u erbij helpen ook in toekomst aantrekkelijk vegetarische opties te creëren.

Waarom vegetarisch?

Het aantal vegetariërs is groter dan jij misschien denkt – in Nederland zijn het er rond 800.000, dus rond 4,7%, in Gelderland zelfs 11% - en stijgend. Omdat vegetariërs een groeiende doelgroep zijn wordt ook de kans steeds groter dat een groep potentiele klanten, zoals families of een groep van vrienden, vegetarische leden hebben, welke de vraag van deze groepen beïnvloeden. De afwezigheid van aantrekkelijke vegetarische opties op jouw menukaart wordt daarom toenemend een uitsluitingscriterium voor potentiele klanten.

Hoe werkt het?

Wij evalueren jouw huidige menukaart en jouw werkwijzen in de keuken (afhankelijk van de situatie door een bezoek aan uw restaurant) en op basis daarvan voorzien wij jou van recepten en richtlijnen voor jouw vegetarisch aanbod.

Als jij jouw menukaart regelmatig aanpast en je jezelf niet bezig wilt houden met vegetariërs helpen wij jou ook graag met toekomstige seizoensgerichte aanpassingen, voor een lagere prijs.