WeAre1520.jpg
Consulting 4 copy.jpg
Veggilicious.jpg
WeAre1520.jpg

We Are 1520 - Millennial Marketing & Branding, Concepten, Events | Vegetarian Food Solutions


1520 Consulting: Millennial Marketing & Branding, Concepten, Events | 1520 Veggilicious: Vegetarian Food Solutions

SCROLL DOWN

We Are 1520 - Millennial Marketing & Branding, Concepten, Events | Vegetarian Food Solutions


1520 Consulting: Millennial Marketing & Branding, Concepten, Events | 1520 Veggilicious: Vegetarian Food Solutions

We Are 1520

Wij zijn 1520 (zeg fifteen twenty), een jong bedrijf uit Apeldoorn.

1520 draait om millennials. Wij zijn 1520 begonnen om al onze interesses – marketing, branding, consulting en concept ontwikkeling, event management, horeca en hotelleri – onder te brengen in een bedrijfje en om onze unieke talenten in deze bereiken toe te passen. In de praktijk betekent dit dat wij onder twee namen ageren: '1520 Consulting' is gefocusseerd op millennial marketing en branding, events, concepten en strategiën, terwijl '1520 Veggilicious' er op gespecialiseerd is restaurants erbij te helpen aantrekkelijke vegetarische en veganistische gerechten aan hun huidig aanbod toe te voegen. 

Al onze activiteiten zijn verbonden door de manier waarop wij denken, praten en werken. Wij zijn gevormd door onze internationale achtergronden (een Zwitser, een Duitse, allebei een beetje Nederlands), onze diverse educatie, onze families en vrienden, hun bedrijven en door urbane jeugd culturen. ‘1520’ is daarom ook afgeleid van ‘1520 Sedgwick Avenue’, een appartement gebouw in de Bronx, New York City, dat bekend staat als de geboorteplek van Hip Hop.

Je zou kunnen zeggen dat wij typische millennials zijn, als millennials zoiets ooit zouden toegeven. In ieder geval hebben wij geleerd dat onze manier van dingen doen vaak andere millennials, en mensen van andere generaties die met een open mind door het leven gaan (waarvan er trouwens heel veel zijn), aanspreekt.

Dus, als je geen zin meer hebt in flauwe of oubollige events en horeca bedrijven, ben je misschien op zoek naar wat wij aanbieden. Of misschien heb je een bedrijf en wil je meer millenials bereiken, of een restaurant dat zijn vegetarisch aanbod wil vernieuwen of uitbreiden – daarbij kunnen wij ook helpen. Blijf scrollen en misschien vindt je waar je naar op zoek bent.

Als je vragen hebt horen wij graag van jou! 

Team 1520 in action.

A post shared by 1520 (@weare1520) on

Consulting 4 copy.jpg

1520 Consulting: Millennial Marketing, Concepten & Events


"Promise me you gon' stack, promise me you gon' ball." ~ Andre 3000

1520 Consulting: Millennial Marketing, Concepten & Events


"Promise me you gon' stack, promise me you gon' ball." ~ Andre 3000

1520 Consulting

Wat Wij Doen

1520 Consulting houd het volgende in; concept ontwikkeling, marketing, het ontwikkelen van strategieën, het vinden van oplossingen voor individuele problemen en event management. Onze event management activiteiten zijn gericht op particulieren, bedrijven, openbare instellingen en zelfs gemeentes, terwijl onze andere consulting activiteiten vooral gericht zijn op bedrijven. 

Millennials

De focus op millennials loopt als een rode draad door 1520. Wij gebruiken de term “millennials” op een psychografische manier, en focussen ons daarom op een geesteshouding in plaats van een leeftijdsgroep. Ook al zijn de meeste millennials geboren in de jaren 80 en 90, heeft de mindset die hun uitmaakt zich ook ver buiten deze generatie verspreid. Verder zijn millennials ook de belangrijkste taste makers en trend setters, wat hun een gateway doelgroep maakt.

Wij helpen jou en jouw bedrijf bij het begrijpen, bereiken en werven van millennials, als klanten en als werknemers.

Millennials kunnen niet bereikt worden met homogene, niet-authentieke communicatie of door het gebruiken van style-cues en trefwoorden. Om ze te bereiken moet je hun taal en hun manier van leven en denken begrijpen. Authenticiteit, aspiratie en een gevoel voor aanhoudende coolness vormen het centrum van de millennial mindset en zijn daarom de basis waarvan uit je moet werken. Dit betekent dat het razend moderniseren van een bedrijf vaak niet nodig is en soms ook beschadigend kan zijn. Individuele bedrijven hebben individuele oplossingen nodig.

Wij helpen jou bij het vinden van de juiste touchpoints en laten jou zien hoe jij deze kunt gebruiken om jouw bedrijf aantrekkelijker te maken voor millennials.

Concept Ontwikkeling

Wij ontwikkelen deel-concepten en complete concepten, primair voor bedrijven en projectontwikkelaars uit de horeca/hotellerie en verwante industrieën.  Dit komt in verschillende vormen en maten en houdt het volgende in; helpen bij het plannen van jouw aanbod en uw positionering, bij het vinden van een stijl of bij het verzinnen van een business concept van begin af aan. Wij werken samen met partners - grafische design bureaus, fotografen, architekten enz. - om het best mogelike resultaat te bereiken.

Events

Wij plannen events voor particulieren, bedrijven, openbare instellingen en zelfs gemeentes. Als consultants en coördinatoren helpen wij jou fantastische events te creëren welke het herhalen waard zijn.

Of jij nou een bedrijfsfeestje, een zomer festival, een verjaardagsfeestje, kerstfeestje of zelfs een bruiloft wil, of jij nou een groot of klein feestje wil, wij helpen jou bij het vinden van een stijl, bij het vinden en selecteren van leveranciers en entertainment en bij de marketing. Ons doel is het events te organiseren die individueel aan jouw wensen aangepast zijn – of het nou een sprookjesbruiloft, een intieme garden party, een vintagejaarmarkt, een goth feest, een maskerade, een LAN-party, of een mix van alles, of iets heel anders is – you get the picture.

Wij werken zelfstandig of in samenwerking met jouw interne event afdeling.

Klein budget? Wij maken er iets leuks van.

Veggilicious.jpg

1520 Veggilicious: Vegetarian Food Solutions


"My household smell like soul food, bruh, curried falafel, barbecued tofu." ~ Dead Prez

1520 Veggilicious: Vegetarian Food Solutions


"My household smell like soul food, bruh, curried falafel, barbecued tofu." ~ Dead Prez

1520 Veggilicious

Wat Wij doen

Met Veggilicious adviseren wij restaurants over de toevoeging van aantrekkelijke vegetarische (en veganistische) gerechten aan hun huidig aanbod. Veel restaurants hebben vegetarische gerechten op hun menukaart, maar vaak passen deze niet bij de rest van de menukaart en vallen terug op oude clichés - iets waar vegetariërs geen interesse meer in hebben.

Wij helpen jou vegetarische gerechten te creëren die bij jouw huidig concept en jouw huidige menukaart passen (dit betekent minder extra werk en kosten), en voorzien u van handige tips die u erbij helpen ook in toekomst aantrekkelijk vegetarische opties te creëren.

Waarom vegetarisch?

Het aantal vegetariërs is groter dan jij misschien denkt – in Nederland zijn het er rond 800.000, dus rond 4,7%, in Gelderland zelfs 11% - en stijgend. Omdat vegetariërs een groeiende doelgroep zijn wordt ook de kans steeds groter dat een groep potentiele klanten, zoals families of een groep van vrienden, vegetarische leden hebben, welke de vraag van deze groepen beïnvloeden. De afwezigheid van aantrekkelijke vegetarische opties op jouw menukaart wordt daarom toenemend een uitsluitingscriterium voor potentiele klanten.

Hoe werkt het?

Wij evalueren jouw huidige menukaart en jouw werkwijzen in de keuken (afhankelijk van de situatie door een bezoek aan uw restaurant) en op basis daarvan voorzien wij jou van recepten en richtlijnen voor jouw vegetarisch aanbod.

Als jij jouw menukaart regelmatig aanpast en je jezelf niet bezig wilt houden met vegetariërs helpen wij jou ook graag met toekomstige seizoensgerichte aanpassingen, voor een lagere prijs.